PREMIUM · MILJÖVÄNLIGT · VEGANSKT

KOSTTILLSKOTT

Vegan · Plastfri · Svensktillverkad

Green Omega 3

Unik produkt från en växtbaserad källa som erbjuder naturligt höga nivåer av både EPA och DHA. De hälsosamma fetterna som stödjer hjärta, hjärna samt ögonens hälsa och funktion. Genom att välja en växtbaserad Omega 3 skyddar vi haven från överfiske.

Läs mer här..

Vegan · Plastfri · Svensktillverkad

MSM med c-vitamin och piperin

MSM med C-vitamin och piperin.Denna organiska svavelförening förekommer naturligt i kroppen. Svavelsammansättningen stödjer kroppens egna produktion av kollagen och elastin, vilket gör huden fylligare, stärker håret samt naglarna. Msm bidrar även till att upprätthålla ledfunktioner och rörlighet.

Läs mer här..

Vegan · Plastfri · Svensktillverkad

ZINK

Mineralen som har del i många olika skeenden i kroppen. Det är också en mineral som förbrukas under stress eller vid hård fysisk träning. De vegetabiliska tabletterna bidrar till att bl.a. att skydda cellerna mot oxidativ stress samt till normal fertilitet och reproduktion.

Läs mer här..
Zink

· VI är 100% plastfria ·

MED ERFARENHET KOMMER ANSVAR 

Efter flertalet år inom wellness, där vi endast arbetade med produkter vi själva konsumerade och kunde stå för till våra kunder, kändes det som att det var dags att ta det ytterligare ett steg längre, med bl.a. vår omvärld som fokus.


Vår vision